Kundspecifikt

Hos oss har ni möjligheten att vara med och skapa ert hus från grunden utifrån tomtens förutsättningar. Tillsammans med er säljare och arkitekt från Intressanta Hus ritar vi upp ett hus som passar tomten, era behov och er tänkta budget.

Det är något magiskt med att skapa något från ett blankt papper. Vi vill göra resan till ert framtida hus så enkel och rolig som möjligt. Vi möts oftast på tomten för att tillsammans se tomtens förutsättningar och lyssna in era tankar och önskemål. Utifrån det ritar vi upp ett helt unikt hus till er som vi presenterar tillsammans med en offert på huset.

Det innebär att på cirka fem veckor har ni ett arkitektritat hus som är anpassat efter er tomt, era behov, er budget och som ni sedan kan köpa till ett fast pris i en totalentreprenad. Kan det bli enklare?

Vår styrka är vårt samarbete mellan arkitekter, konstruktörer och vår produktion för att skapa kostnadseffektiva hus utan att göra avkall på form, funktion, kvalitet eller hållbarhet. Detta gör att vi kapar många led om man jämför med den vanliga processen med att gå till ett renodlat arkitektkontor. Där du först betalar för ritningarna, för att sedan hitta någon som klarar av att bygga huset och till rätt pris.

Se exempel på många av våra kundspecifika hus i vårt galleri

intressanta-hus_tido-08
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Skriv in ditt sökord och klicka på enter