Noga utvalda partners

Precis som med våra hus vill vi att våra leverantörer ska ligga i framkant. Både vad gäller produktutveckling och kvalitet. Vi vill kunna erbjuda våra kunder ett brett sortiment av produkter utifrån vår standard i de flesta prissegment så man kan forma sitt hus precis som man önskar. Kvalitet, valmöjlighet & flexibilitet samt ett gott förtroende är ledord när vi väljer våra leverantörer.

Kök

Tibrokök

Med ett Tibrokök kan man vara säker på att man har ett vackert, hållbart och funktionellt kök i många, många år. Den långa livslängden kräver att designen är tidlös.

www.tibrokok.se

Nordiska Kök

Svensktillverkade, platsbyggda kvalitetskök i skandinavisk design. Vi skräddarsyr, platsbygger och måttanpassar ditt kök både vad gäller färg, material och tillval.

www.nordiskakok.se

BoxOne

BoxOne är en dansk köskstillverkare som arbetar utifrån “simpelt er bedst”. Bättre kvalitet genom enkel, funktionell design och färre valmöjligheter.

www.koekkensnedkeren.dk

Vitvaror

Miele

Miele tillverkar vitvaror och hushållsmaskiner för kök och hem med högsta kvalitet. I över 100 år har vi stått för innovation, design och lång livslängd.

www.miele.se

Siemens

Innovativ teknik och stilren design skapar framtidens lösningar för kök och hem. Jämför våra vitvaror samt hushållsmaskiner och inspireras till din hemmiljö.

www.siemens.com

Bertazzoni

Bertazzoni tillverkar eleganta och stilfulla spisar i många olika färger och storlekar, designade i Milano.

www.bertazzoni.com

Neff

Våra innovativa produkter hjälper dig att laga rätter som får det att vattnas i munnen – oavsett om det är en fyrarättersmiddag eller en dessert du bara inte kan motstå – ett kök från NEFF är rustat för alla rätter.

www.neff-home.com

Fönster

Velfac

Med Velfac får du hållbar, dansk kvalitet av högsta kvalitet, vilket också ger dig bästa möjliga inomhusklimat där gratis energi från solen utnyttjas. Fönstren anpassas för just din bostad och dina behov.

www.velfac.se

Let there be light

Let there be light är svensktillverkade skjutdörrar, fönster och dörrar. Mera ljus är vårt motto.

www.ltbl.se

Schüco

Schüco är ledande leverantör av högkvalitativa fönster, dörrar och fasadsystem i aluminium, komposit och stål. Internationell design. Tysk kvalitet. Svenskt hantverk.

www.schueco.com

RM fönster

Kombinationen av moderna egenskaper, som t.ex. ljud- och värmeisolering, inbrottsskydd, med hantverksskicklighet och tidsenlig design, gör att våra fönster och ytterdörrar passar lika väl i K-märkta som i nybyggda hus där du månar om en gedigen karaktär.

www.rm.se

Nordan

NorDan är en av Skandinaviens ledande fönster- och dörrproducenter. Stort utbud av fönster, fönsterdörr, skjutport och ytterdörr.

www.nordan.se

Velux

Velux erbjuder takfönster, takfönsterkupa, takfönsterkupoler, ljustunnlar, solskydd och mycket mer. Velux som har en passion för dagsljus och frisk luft, har skapat bättre boendemiljö för människor över hela världen i mer än 80 år.

www.velux.se

Badrum

Svedbergs

Vi är specialister inom ett område: badrum. Där strävar vi efter att utveckla de bästa produkterna inom badrumsmöbler, badkar, dusch och wc, del för del, utan att förlora helhetsblicken.

www.svedbergs.se

Haven

Haven är svenska badrumsmöbler som tillverkas i Oskarström i Halland. Det första intrycket är de rena harmoniska linjerna, de mjuka färgerna och en aning om japansk och skandinavisk designtradition.

www.haven.se

Vola

Vola tappventiler och blandare har tillverkats i Danmark i över 40 år. Traditionellt skandinaviskt hantverk kombinerat med den modernaste teknologin borgar för hög standard och precision.

www.vola.com

Duravit

Duravit har som en internationell tillverkare av badrumsinredningar, med huvudkontor i Hornberg, Tyskland, satt sin prägel på badrumsmarknaden med uppfinningsrik utveckling och spännande former, skapade av internationellt erkända designers som Philippe Starck, Sieger Design, EOOS, Phoenix Design och Kurt Merki Jr.

www.duravit.se

Sanova

I 30 år har vi handplockat och samlat de finaste varumärkena i Europa under samma tak. Här samsas idag designikoner som Gessi, Astro, Lighting, Jacuzzi, Hansgrohe och Duravit.

www.sanova.se

INR

Iconic Nordic Rooms är skapat av människorna bakom Aspen badrumsmöbler och INR duschväggar. Med nya INR vill vi ge dig nya möjligheter att förverkliga drömmen om ett unikt badrum – med mer plats för personlig stil och smarta funktioner.

www.inr.se

Tapwell

Tapwell med tillverkning i Italien, och med stilren design erbjuder man snygga tvättställsblandare, takduschar och köksblandare av högsta kvalitet, till ett bra pris.

www.tapwell.se

IFÖ

Med 80 års gedigen kunskap inom badrum och porslin erbjuder Ifö badrumslösningar som gör att du kan känna dig trygg.

www.ifo.se

Tylö

Tylö AB är idag världens ledande tillverkare av stimulerande miljöer för bastu, dusch och ångbad. Vi har ett starkt varumärke, betydande marknadsandelar och alla resurser som krävs för en fortsatt stabil tillväxt.

www.tylo.se

Bricmate

Kakel, klinker och mosaik anpassad för Skandinavisk arkitektur, materialval och färgsättning.

www.bricmate.se

Westerbergs

Efter mer än 35 år på marknaden vet vi vad som gäller för att möta högt ställda krav på bad och möbler i badrummet. Vi väljer alltid med omsorg, material och komponenter av högsta kvalitet. Alla detaljer är noga utvalda för bästa känsla när du använder ditt badrum.

www.westerbergs.se

Golv

Kährs

Kährs är en av världens största tillverkare av moderna trägolv. Ett trägolv skänker värme till den mest minimalistiska inredning, samtidigt som det förhöjer intrycket i en mer traditionell interiör.

www.kahrs.com

Rappgo

Rappgo erbjuder trägolv, ekgolv, furugolv och parkettgolv. Med mer än 40 års erfarenhet i trägolvbranschen levererar vi formstabila trägolv av yppersta kvalitet.

www.rappgo.se

Berg & Berg

Stocken som Berg & Berg använder till sin parkettgolvstillverkning växer i skogarna från norr(barrträ) till söder (lövträ). Här växer träden långsammare och står glesare vilket leder till välutvecklade och friska träd.

www.berg-berg.com

Bjelin

Bjelin utvecklar och tillverkar en bred produktportfölj av innovativa golv i trä och nya material. Utvecklingen görs tillsammans med systerbolaget Välinge Innovation AB, mest känt som uppfinnare av klickgolvet. Tillverkningen sker i egna fabriker i Sverige och i norra Kroatien.

www.bjelin.se

Dörrar

Ekstrands

Vi bygger våra fönster & dörrar med fokus på design, kvalitet och flexibilitet. Kvaliteten är inte bara känslan och optiken som produkten skall förmedla, det är även prestanda. Ekstrands produkter har marknadsledande prestanda bl.a. när det gäller värmeisoleringsförmåga.

www.ekstrands.com

Hoppe

Dörrtrycken och fönsterhandtag av hög kvalitet från HOPPE, Europas ledande kvalitetstillverkare av beslag. En mängd olika funktionella och dekorativa handtag för ett rimligt pris.

www.hoppe.com

FSB

FSB tillverkar dörrtrycken, draghandtag, fönsterhandtag samt möbelbeslag och tillhandahåller både moderna och traditionella varianter av högsta kvalitet. Produktsortimentet är stort med över 120 dörrtrycken i minst tre olika material.

www.fsb.de

Tak

Benders

Vi lämnar 30 års garanti på betongtakpannor vid köp av ett komplett tak med Benders originaltillbehör, gällande hållfasthet, vattentäthet och frostbeständighet.

www.benders.se

Plannja

Plannja levererar tak, hängrännor och tillbehör. Kompletta tak för alla typer av hus.

www.plannja.se

Monier

Vi erbjuder kompletta taklösningar. Högkvalité & lång hållbarhet.

www.monier.se

Garageportar

Hörmann

Hörmann är Europas ledande leverantör av portar, dörrar, ramar och maskineri.

www.hoermann.se

Värme

Nibe

Med en värmepump från NIBE är du garanterad en hög kvalitet, bra hållbarhet och en miljövänlig lösning. Oavsett vilken typ av hus du bor i eller vad ditt energibehov är, ger vi dig det perfekta inomhusklimatet.

www.nibe.se

Uponor

Uponor är en ledande internationell systemleverantör av lösningar för säker leverans av dricksvatten, energieffektiv rumsreglering och pålitlig infrastruktur.

www.uponor.se

Arkitekter

Anders Holmberg Arkitekter

Anders Holmberg Arkitekter grundades 2007 och består av ett arkitektteam som med stor lyhördhet och nära kontakt med kunden skapar funktionell och platsspecifik arkitektur. Vårt mål är alltid att hitta de bästa lösningarna utifrån kundens budget och behov där ett stort fokus på byggmetod gör att varje projekt kan uppnå bästa möjliga resultat.

www.andersholmberg.se

Jordens Arkitekter

Jordens Arkitekter är ett Stockholmsbaserat arkitektkontor med stor bredd både geografiskt och uppdragsmässigt. Vårt fokus är att leverera innovativ och hållbar arkitektur och formgivning av hög kvalitet.

www.jordens.se

Arkitektrådet

Inom bostadssektorn har vi utvecklat en specialkompetens när det gäller att projektera villor för privata beställare och småhusproducenter. Våra specialdesignade villor har blivit mycket uppskattade på grund av sin utformning, men också för att de är framtagna med tanke på beställarens behov och budget som riktmärke.

www.arkitektradet.se

Bank & försäkring

Handelsbanken

Handelsbankens affärsverksamhet är starkt decentraliserad och vår grundidé är att organisation och arbetssätt ska utgå från kontorens ansvar för enskilda kunder, inte från centrala enheters ansvar för produktområden eller marknadssegment.

www.handelsbanken.se

Gar-Bo byggfelsförsäkring

Gar-Bo är ett fristående, oberoende försäkringsbolag som är specialist på att skapa trygghet i hela processen från husbygge till livet i drömhuset. Gar-Bo erbjuder försäkringar och tjänster som rådgivning, granskning, besiktning och utbildningar för dig som ska bygga nytt hus.

www.gar-bo.se

Länsförsäkringar villaförsäkring

Vår villahemförsäkring kombinerar fördelarna från villaförsäkringen med de från hemförsäkringen. Det är ett tryggt val som utformas efter dina behov.

www.lansforsakringar.se

Hedins Juristbyrå

Intressanta Hus legala samarbetspartner Hedins Juristbyrå erbjuder juridiskt stöd vid behov. Samarbetet ger dig som kund till Intressanta Hus förmånlig rabatt hos Hedins.

www.hedinsjuristbyra.se

Skriv in ditt sökord och klicka på enter