Noga utvalda partners

Precis som med våra hus vill vi att våra leverantörer ska ligga i framkant. Både vad gäller produktutveckling och kvalitet. Vi vill kunna erbjuda våra kunder ett brett sortiment av produkter utifrån vår standard i de flesta prissegment så man kan forma sitt hus precis som man önskar. Kvalitet, valmöjlighet & flexibilitet samt ett gott förtroende är ledord när vi väljer våra leverantörer.

Kök

IH Studios

Vårt egna varumärke IH Studios är platsbyggda och kundspecifika kvalitetskök tillverkade i Sverige.

BoxOne

BoxOne är en dansk köskstillverkare som arbetar utifrån “simpelt er bedst”. Bättre kvalitet genom enkel, funktionell design och färre valmöjligheter.

www.koekkensnedkeren.dk

Vitvaror

Miele

Miele tillverkar vitvaror och hushållsmaskiner för kök och hem med högsta kvalitet. I över 100 år har vi stått för innovation, design och lång livslängd.

www.miele.se

Siemens

Innovativ teknik och stilren design skapar framtidens lösningar för kök och hem. Jämför våra vitvaror samt hushållsmaskiner och inspireras till din hemmiljö.

www.siemens.com

Bertazzoni

Bertazzoni tillverkar eleganta och stilfulla spisar i många olika färger och storlekar, designade i Milano.

www.bertazzoni.com

Bora

Vi revolutionerar handlingssätt och arkitektur i livsrummet kök. Vår passion är ånga. Efter utvecklingen av den revolutionära BORA fläkttekniken använder vi nu ånga i dess vackraste form – till matlagning.

www.bora.com

Fönster

Velfac

Med Velfac får du hållbar, dansk kvalitet av högsta kvalitet, vilket också ger dig bästa möjliga inomhusklimat där gratis energi från solen utnyttjas. Fönstren anpassas för just din bostad och dina behov.

www.velfac.se

Let there be light

Let there be light är svensktillverkade skjutdörrar, fönster och dörrar. Mera ljus är vårt motto.

www.ltbl.se

Schüco

Schüco är ledande leverantör av högkvalitativa fönster, dörrar och fasadsystem i aluminium, komposit och stål. Internationell design. Tysk kvalitet. Svenskt hantverk.

www.schueco.com

Velux

Velux erbjuder takfönster, takfönsterkupa, takfönsterkupoler, ljustunnlar, solskydd och mycket mer. Velux som har en passion för dagsljus och frisk luft, har skapat bättre boendemiljö för människor över hela världen i mer än 80 år.

www.velux.se

Badrum

Svedbergs

Vi är specialister inom ett område: badrum. Där strävar vi efter att utveckla de bästa produkterna inom badrumsmöbler, badkar, dusch och wc, del för del, utan att förlora helhetsblicken.

www.svedbergs.se

Haven

Haven är svenska badrumsmöbler som tillverkas i Oskarström i Halland. Det första intrycket är de rena harmoniska linjerna, de mjuka färgerna och en aning om japansk och skandinavisk designtradition.

www.haven.se

Vola

Vola tappventiler och blandare har tillverkats i Danmark i över 40 år. Traditionellt skandinaviskt hantverk kombinerat med den modernaste teknologin borgar för hög standard och precision.

www.vola.com

Duravit

Duravit har som en internationell tillverkare av badrumsinredningar, med huvudkontor i Hornberg, Tyskland, satt sin prägel på badrumsmarknaden med uppfinningsrik utveckling och spännande former, skapade av internationellt erkända designers som Philippe Starck, Sieger Design, EOOS, Phoenix Design och Kurt Merki Jr.

www.duravit.se

Sanova

I 30 år har vi handplockat och samlat de finaste varumärkena i Europa under samma tak. Här samsas idag designikoner som Gessi, Astro, Lighting, Jacuzzi, Hansgrohe och Duravit.

www.sanova.se

INR

Iconic Nordic Rooms är skapat av människorna bakom Aspen badrumsmöbler och INR duschväggar. Med nya INR vill vi ge dig nya möjligheter att förverkliga drömmen om ett unikt badrum – med mer plats för personlig stil och smarta funktioner.

www.inr.se

Tapwell

Tapwell med tillverkning i Italien, och med stilren design erbjuder man snygga tvättställsblandare, takduschar och köksblandare av högsta kvalitet, till ett bra pris.

www.tapwell.se

IFÖ

Med 80 års gedigen kunskap inom badrum och porslin erbjuder Ifö badrumslösningar som gör att du kan känna dig trygg.

www.ifo.se

Tylö

Tylö AB är idag världens ledande tillverkare av stimulerande miljöer för bastu, dusch och ångbad. Vi har ett starkt varumärke, betydande marknadsandelar och alla resurser som krävs för en fortsatt stabil tillväxt.

www.tylo.se

Bricmate

Kakel, klinker och mosaik anpassad för Skandinavisk arkitektur, materialval och färgsättning.

www.bricmate.se

Westerbergs

Efter mer än 35 år på marknaden vet vi vad som gäller för att möta högt ställda krav på bad och möbler i badrummet. Vi väljer alltid med omsorg, material och komponenter av högsta kvalitet. Alla detaljer är noga utvalda för bästa känsla när du använder ditt badrum.

www.westerbergs.se

Golv

Kährs

Kährs är en av världens största tillverkare av moderna trägolv. Ett trägolv skänker värme till den mest minimalistiska inredning, samtidigt som det förhöjer intrycket i en mer traditionell interiör.

www.kahrs.com

Bjelin

Bjelin utvecklar och tillverkar en bred produktportfölj av innovativa golv i trä och nya material. Utvecklingen görs tillsammans med systerbolaget Välinge Innovation AB, mest känt som uppfinnare av klickgolvet. Tillverkningen sker i egna fabriker i Sverige och i norra Kroatien.

www.bjelin.se

Berg & Berg

Stocken som Berg & Berg använder till sin parkettgolvstillverkning växer i skogarna från norr(barrträ) till söder (lövträ). Här växer träden långsammare och står glesare vilket leder till välutvecklade och friska träd.

www.berg-berg.com

Norrlands Trä

Paneler och golv format av naturen och förädlat för dig. Sedan mitten av 60-talet har vi förädlat de finaste delarna av tallar och granar som vuxit långsamt i de norrländska skogarna.

www.norrlandstra.com

Baseco

Vi tillverkar våra massiva trägolv från skogen som finns naturligt i våra omgivningar. Långa kalla vintrar ger trä med täta årsringar, något som i sin tur ger ett hårt virke.

www.baseco.se

Dörrar

Ekstrands

Vi bygger våra fönster & dörrar med fokus på design, kvalitet och flexibilitet. Kvaliteten är inte bara känslan och optiken som produkten skall förmedla, det är även prestanda. Ekstrands produkter har marknadsledande prestanda bl.a. när det gäller värmeisoleringsförmåga.

www.ekstrands.com

Hoppe

Dörrtrycken och fönsterhandtag av hög kvalitet från HOPPE, Europas ledande kvalitetstillverkare av beslag. En mängd olika funktionella och dekorativa handtag för ett rimligt pris.

www.hoppe.com

FSB

FSB tillverkar dörrtrycken, draghandtag, fönsterhandtag samt möbelbeslag och tillhandahåller både moderna och traditionella varianter av högsta kvalitet. Produktsortimentet är stort med över 120 dörrtrycken i minst tre olika material.

www.fsb.de

Tak

Benders

Vi lämnar 30 års garanti på betongtakpannor vid köp av ett komplett tak med Benders originaltillbehör, gällande hållfasthet, vattentäthet och frostbeständighet.

www.benders.se

Plannja

Plannja levererar tak, hängrännor och tillbehör. Kompletta tak för alla typer av hus.

www.plannja.se

Monier

Vi erbjuder kompletta taklösningar. Högkvalité & lång hållbarhet.

www.monier.se

Garageportar

Hörmann

Hörmann är Europas ledande leverantör av portar, dörrar, ramar och maskineri.

www.hoermann.se

Värme

Nibe

Med en värmepump från NIBE är du garanterad en hög kvalitet, bra hållbarhet och en miljövänlig lösning. Oavsett vilken typ av hus du bor i eller vad ditt energibehov är, ger vi dig det perfekta inomhusklimatet.

www.nibe.se

Uponor

Uponor är en ledande internationell systemleverantör av lösningar för säker leverans av dricksvatten, energieffektiv rumsreglering och pålitlig infrastruktur.

www.uponor.se

Övrigt

Stolt Smide

Stolt Smide & Design är ett svenskt designföretag och smidesverkstad som tillverkar högkvalitativa industriväggar i glas. Alla glasväggar tillverkas för hand av egna smeder i Stockholm. Såväl formgivning, tillverkning och montering utförs i egen regi.

www.stoltsmide.se

Elfa

Elfa erbjuder förvaringssystem som kan anpassas efter människors individuella behov genom hela livet. I vår produktportfölj ingår bland annat måttanpassade skjutdörrar och vägghängda eller fristående förvaringslösningar – allt i hållbar, funktionell design av högsta kvalitet.

www.elfa.com

SnickarLaget

Snickarlaget är en av nordens ledande trapptillverkare med fokus på design, nytänkande och flexibilitet. Alla deras trappor konstrueras och tillverkas utifrån dina behov, drömmar och krav.

www.snickarlaget.se

Bank & försäkring

Handelsbanken

Handelsbankens affärsverksamhet är starkt decentraliserad och vår grundidé är att organisation och arbetssätt ska utgå från kontorens ansvar för enskilda kunder, inte från centrala enheters ansvar för produktområden eller marknadssegment.

www.handelsbanken.se

Gar-Bo byggfelsförsäkring

Gar-Bo är ett fristående, oberoende försäkringsbolag som är specialist på att skapa trygghet i hela processen från husbygge till livet i drömhuset. Gar-Bo erbjuder försäkringar och tjänster som rådgivning, granskning, besiktning och utbildningar för dig som ska bygga nytt hus.

www.gar-bo.se

Länsförsäkringar villaförsäkring

Vår villahemförsäkring kombinerar fördelarna från villaförsäkringen med de från hemförsäkringen. Det är ett tryggt val som utformas efter dina behov.

www.lansforsakringar.se

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Skriv in ditt sökord och klicka på enter