Projektbyggnation

Vi genomför kontinuerligt projekt tillsammans med markägare och bostadsutvecklare runt om i Sverige. Se våra senaste projekt nedan.

Pågående projekt

Skärgårdsskogen

Bo i skärgårdsmiljö, med matupplevelser utöver det vanliga, och där friluftslivet finns tillgängligt året runt. I hjärtat av Svärdsklova finner du Skärgårdsskogen med totalt 28 hus inbäddade i naturens vegetation. Intressanta Hus har ritat 14 av dessa hus uppdelat på tre olika hustyper som säljs i olika etapper.

Byggstart: 2021
Status: Ute till försäljning
Hustyp: Fristående hus
Ort: Svärdsklova, Nyköping
Hemsida: www.skargardsskogen.se

Stenviks Gränd

Stenviks Gränd består av 9 stycken bostadshus fördelat på 136 alt 150 kvadratmeter i två plan med fokus på kvalitet, arkitektur och hållbarhet. Bostäderna byggs i ett underbart sydvästläge längs kustlinjen mellan Femöre och Jogersö, i Stenvik. I denna natursköna skärgårdsmiljö med tillgång till båtplats och brygga samt gångavstånd till allt man behöver växer nu projektet Stenviks Gränd fram.

Byggstart: 2020
Status: Byggnation påbörjad på plats, Ute till försäljning
Hustyp: Parhus
Ort: Oxelösund
Hemsida: www.stenviksgrand.se

Stallhagshöjden

Stallhagshöjden erbjuder 6 st hem fördelat på 156 kvm med carport beläget i Västerås allra innersta citykärna, Stallhagen. Bostäderna präglas av sina smakfullt utvalda materialval kombinerat med den väl tilltagna tomten som hjälper till att skapa en naturlig plats i det anrika området. Med brisen från Mälaren och lugnet som trotsar citypulsen så är Stallhagshöjden en idealisk plats att bo på.

Byggstart: 2019
Status: Färdigställt 2020
Hustyp: Parhus
Ort: Västerås
Hemsida: www.stallhagshojden.se

Park 9

Park 9 består av nio radhus i tidlös, kubistisk arkitektur. Husen utmärks bland annat av parken och den lilla skogsdungen som kantar husen samt takterrasserna. Husen är funktionellt utformade för att möta behoven i ett modernt boende. Alla materialval är gjorda med ett tydligt syfte, snarare än för att fånga upp kortsiktiga trender och idéer.

Byggstart: 2017
Status: Färdigställt 2018
Hustyp: Radhus
Ort: Västerås

Kvicksund

I samarbete med Anders Holmberg Arkitekter kan vi nu erbjuda nyproduktion av två stycken fantastiska arkitektritade villor på friköpt tomt med sjöläge i Kvicksund.

Byggstart: 2017
Status: Ute till försäljning
Hustyp: 2 villor
Ort: Kvicksund

Danderyd Gärde

Enastående tillfälle att köpa arkitektritade kedjehus i hjärtat av Danderyd med utsikt över ängar på soliga tomter i syd/väst. Vi har nu förmånen att saluföra dessa 9 tomter med exklusiva kedjehus från Intressanta Hus. Husen är ytterst välplanerade om 153 kvm respektive 172 kvm, vardera med garage om 21 kvm, förråd om 6 kvm, altan, pergola och trädgård.

Byggstart: 2016
Status: Färdigställt 2017
Hustyp: Kedjehus
Ort: Danderyd

Färdigställda projekt

Kv Illern

Med visionen att skapa smarta bostäder med stor komfort som kombinerar klassisk form med moderna lösningar, har vi tagit fram dessa fem arkitektritade stadsradhus med industrikaraktär. Radhusen säljs med friköpta tomter.

Byggstart: 2016
Status: Färdigställt 2017
Hustyp: Radhus
Ort: Västerås

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Skriv in ditt sökord och klicka på enter