Välkommen Mats Borgegård

Vi är jätteglada att välkomna Mats Borgegård som ny säljare på Intressanta Hus huvudkontor i Västerås.

Mats kommer närmast från Ballingslöv i Stockholm och flyttar nu tillsammans med sin familj tillbaka till sin hemstad Västerås. På Intressanta Hus kommer Mats hjälpa våra kunder att förverkliga deras husdrömmar.

Vi ställde några snabba frågor till Mats.

Varför sökte du dig till Intressanta Hus?
– Jag har tidigare jobbat som inredningssnickare så hantverk ligger mig varmt om hjärtat. Det jag gillar med Intressanta hus är att man satsar på både design och kvalité i alla led i byggprocessen. I slutändan är det de små detaljerna som skapar en helhet av kvalité och design. Det känns otroligt inspirerande att få vara delaktig i att förverkliga kundens husdröm.

Vilken typ av hus tilltalar dig?
– Jag tycker om M1:161 ur vår huskollektionen då det är ett hus med stora sociala ytor, samtidigt mysigt och privat. Huset inbjuder till både sällskap och familjeliv.

Vad gör du när du inte jobbar?
– Då spenderar jag tiden med min familj och mina vänner. Då vi nyligen har blivit husägare går även mycket tid till att renovera och göra förbättringar på vårt hus.

Varmt välkommen till Intressanta Hus!

Klicka här för att komma till Mats kontaktuppgifter.

Skriv in ditt sökord och klicka på enter