Välkommen Josef von Fielitz

Vi är glada över att kunna förstärka vår närvaro i Örebro med omnejd genom att presentera Josef som vår nya säljare och projektledare. I sitt tidigare yrke som snickare och säljare av inredning har han skaffat sig mångårig erfarenhet som han nu bär med sig in i sin yrkesroll på Intressanta Hus.

Vi ställde några frågor till Josef:

Varför sökte du dig till Intressanta Hus?
– Efter att som snickare ha byggt hus från flera olika leverantörer så fastnade jag för intressanta hus på grund av både design och kvalitet men framför allt det engagemang som jag upplevde att både säljaren och huvudkontoret hade för hela processen och för slutresultatet. Att säljaren var på plats redan från stomresningsdagen, under bygget med byggmöten och sen var den som stod där stolt och lämnade över nyckeln till ett färdigt hem efter besiktning. Jag kände att det är så man ska jobba och ta hand om sina kunder.

Vilken typ av hus tilltalar dig?
– Ett välbyggt och designat hus tycker jag kan vara snyggt oavsett vilken stil det är men jag måste nog säga att jag är extra svag för hus där vi lyckas skapa en egen innergård. Många tomter i och runt våra städer är små och man har grannarna alldeles in på knuten. Att då kunna få till, kanske ett vinkelhus där man kan skapa en privat och ogenerad yta mitt på tomten tycker jag är väldigt tilltalande istället för att en liten gräsplätt runt om huset som knappt går att nyttja.

Vad gör du när du inte jobbar?
– Självklart tar familjen upp den största delen av min fritid, med fru och två barn så är man lyckligt lottad att man får ha några att längta hem till. Lite träning och vänner försöker jag också hinna med och skulle det bli mer tid över så går jag gärna ut i skogen och sätter mig på ett älgpass på hösten eller skjuter lite lerduvor.

Just nu letar vi efter en ny lokal för ett lämpligt säljkontor, tillsvidare hittar ni Josef på Creative House i centrala Örebro.

Vi hälsar Josef varmt välkommen till Intressanta Hus!

Klicka här för att komma till Josefs kontaktuppgifter.

Skriv in ditt sökord och klicka på enter