Ny säljare för Blekinge län, Kalmar län & Kronoberg län

Välkommen Christian Svegrup – Ny säljare för Blekinge län, Kalmar län & Kronoberg län! 🙋‍♂️🏡

Vi är superglada över att kunna förstärka vår närvaro i de södra delarna av Sverige genom att presentera Christian som vår nya säljare och projektledare. I sitt tidigare yrke som entreprenör och senare byggprojektledare och snickare har han skaffat sig mångårig erfarenhet som han nu bär med sig in i sin yrkesroll på Intressanta Hus.

Vi ställde några frågor till Christian:

Varför sökte du dig till Intressanta Hus?
– I flera år har husen som Intressanta Hus byggt inspirerat mig med fantastisk arkitektur och detaljer på hög nivå. Jag kände att jag verkligen kunde stå för vad Intressanta Hus levererar och att det skulle vara roligt att jobba med att förverkliga husdrömmar för andra på riktigt.

Vilken typ av hus tilltalar dig?
– Tomten avgör vilket hus som blir bra just där. Det är samspelet mellan tomt och arkitektur som gör helheten och som ger rätt känsla. Generellt sett gillar jag dock hus med öppna sociala ytor tillsammans med stora glasytor och en tilltalande utemiljö.

Vad gör du när du inte jobbar?
– Jag bygger hus 😊 Förutom det så umgås jag med mina fantastiska barn och familj och vänner. Med den tid som blir över försöker jag göra yoga, läsa och resa.

Varmt välkommen till Intressanta Hus!

Tveka inte att kontakta Christian om ni går i hustankar. Kontaktuppgifter hittar ni på länken nedan:
https://intressantahus.se/kontakt/

ih-christian-v2

Skriv in ditt sökord och klicka på enter