Lillhamra 2, Västerås

Ett modernt och välplanerat hus i vinkel på 6 rok och bastu på 152 kvm i BOA. Huset har en L-formad plan med entrén på långsida ihop med en integrerad carport parallellt med gatan.

Huset är modernt i sin utformning med ett sadeltak utan takfot och fasadmaterialet är järnvitriolbehandlad träpanel som med tiden kommer att bli grå. I den delen som är husets huvudbyggnad finns dom sociala ytorna som kök, matplats, vardagsrum mm och i dessa ytor har vi lyft upp taket till ett åstak vilket gör att rummet blir luftigt och spännande.

I och med att huset har en L-form med sovrumsdelen som sticker ut från huvudkroppen så bildas en skyddad innergård lägg därutöver till en framtida Attefalls byggnad så ramar man verkligen in terrassen i bästa kvälls solläge. En smart detalj är att master bedrog ligger lite avskilt från “barnavdelningen” samt att det finns en skjutdörr mellan barnens allrum har en skjutdörr för att minska ljudstörningar mellan dom 2 allrummen. Generellt i huset finns gott om inbyggd förvaring och smarta lösningar.

Ort: Västerås
Hustyp: 1-plan
Boarea: 152 kvm
Fasad: Liggande panel

intressantahus-lillhamra2-01
intressantahus-lillhamra2-08
intressantahus-lillhamra2-09
intressantahus-lillhamra2-06
intressantahus-lillhamra2-10
intressantahus-lillhamra2-05
intressantahus-lillhamra2-03
intressantahus-lillhamra2-04
intressantahus-lillhamra2-02
intressantahus-lillhamra2-07

Tidigare uppdatering

intressantahus-lillhamra2-12
intressantahus-lillhamra2-13
intressantahus-lillhamra2-11

Skriv in ditt sökord och klicka på enter