Kedjehusen Danderyd Gärde

intressantahus-danderyd-01

Utdrag ur mäklarfirma Vision Fastighetsmäkleri text om projektet:

Enastående tillfälle att köpa arkitektritade kedjehus i hjärtat av Danderyd med utsikt över ängar på soliga tomter i syd/väst. Vi har nu förmånen att saluföra dessa 9 tomter med exklusiva kedjehus från Intressanta Hus. Husen är ytterst välplanerade om 153 kvm respektive 172 kvm, vardera med garage om 21 kvm, förråd om 6 kvm, altan, pergola och trädgård.

Här förenas modern design och högklassig arkitektur, skapad av Anders Holmberg Arkitekter, med stora spröjsade fönsterpartier, takfönster och genomgående tydligt fokus på ljus och rymd med fasader i järnvitriol. Energisnåla hus med mycket hög standard, 3-glasfönster från Velfac, fjärrvärme och genomgående vattenburen golvvärme på båda plan samt genomtänkt design med valbara tillvals-serier. Interiören är som standard påkostad med bl a kök från Tibrokök, trägolv från Kährs och blandare från Tapwell m.m.

Toppläge med promenadavstånd till blivande Danderyd Centrum med T-bana, bussar och all tänkbar service. Preliminärt inflyttningsdatum är i juni 2017.

intressantahus-danderyd-02
intressantahus-danderyd-03
intressantahus-danderyd-05

Skriv in ditt sökord och klicka på enter