Informationsträff i Tällberg, Leksand

Ta chansen att träffa oss och vår samarbetsarkitekt Anders Holmberg i Plintsberg, Dalarna. Vi kommer att hålla en informationsträff där vi berättar om vår verksamhet samtidigt som du har chansen att förvärva en tomt med planer för ett Intressanta Hus.

mdiynnwwmdawndaxmti2ohw5ng..

Nu har ni möjlighet att bygga ett Intressanta Hus med oslagbart sydvästläge i Plintsberg. Lugnet som omger denna tomt är oslagbar. Ta med en vän och ge dig ut på någon av de många stigar som finns bara ett stenkast bort eller ta med dig en kopp kaffe och slå dig ner och njut av utsikten över Siljan och berg bortom berg.

För den golfintresserade erbjuder Plintsberg en fin 9-hålsbana. I grannbyn Tällberg kan du njuta av allt de anrika hotellen erbjuder såsom fina SPA- avdelningar och välrenommerade restauranger. Tällberg har även skola, förskola och en egen järnvägsstation med bra kommunikationer.
Här är det lätt att trivas!

För mer information och anmälan, besök gärna www.svenskfast.se/hus/dalarna/leksand/tallberg/plintsberg-vygattu-4/181161 eller kontakta vår säljare i Dalarna, Anders Henriksson 070-609 99 90.

Varmt välkommen till vår informationsträff och visning den 25/11 kl. 14:00, Plintsberg Vygattu 6.

Skriv in ditt sökord och klicka på enter