Pure 2:178

Ett tvåplanshus som tack vare husets vinkel skapar en trevlig och skyddad plats på husets baksida. En stor öppen social yta med kök och vardagsrum på entréplan med gott om plats för umgänge och [...]

Signature 3:167

Minimalistiskt och avskalat ladhus med en välplanerad planlösning. En större social yta tillsammans med det stora sovrummet på nedre plan och de mindre sovrummen med allrum på övre plan.

Signature 3:151

Vackert 1,5-plans hus med en trevlig social yta med mycket ljusinsläpp på entréplan. Ett sovrum på nedre plan och tre sovrum och allrum med takfönster på övre plan.

Signature 3:134 (210)

Ett vackert hus med patina och industriell känsla. Huset har en fantastisk rymd och takhöjd med inspiration från svunna tider. Den oinredda vinden erbjuder möjlighet till fler rum vid behov.

Signature 2:156

Modernt och avskalat tvåplanshus med en välplanerad planlösning. En stor social yta på nedre plan och mer privat del på övre plan med sovrummen och allrummet.

Signature 1:178

Ett vackert ladhus med två huskroppar som möter varandra. I den sociala delen av huset flödar ljuset in där båda gavlarna har stora fönsterpartier från golv till tak med nära 5 meter i takhöjd.

Signature 1:142

Spännande arkitektur där två huskroppar vackert kopplas samman med en inglasad entré. Tack vare de två husen skapas en privat gårdskänsla mot baksidan för middagar och avkoppling.

Signature 1:130

Självsäkert hus som öppnar upp sig mot baksidan med ett ryggåstak på 450 cm upp till nock. Det stora sovrummet med utgång till altanen, egen klädkammare och eget badrum är en favorit.

Signature 1:120

Vackert och tidlöst hus med rena linjer. Trots sin storlek så erbjuder huset upp till fyra generösa sovrum och med en stor social yta för familj och vänner att umgås på. Huset öppnar upp sig mot [...]

Signature 1:175

Ett enplanshus som tack vare sadeltaket får en snygg form och en fantastisk rymd i kök, vardagsrum & sovrum, med nära fyra meter i takhöjd. Perfekt separerat mellan privata och sociala ytor och [...]

page 1 of 2