Projektbyggnation

Vi genomför kontinuerligt projekt tillsammans med markägare och bostadsutvecklare runt om i Sverige. Se våra senaste projekt nedan.

Pågående projekt

Park 9

Park 9 består av nio radhus i tidlös, kubistisk arkitektur. Husen utmärks bland annat av parken och den lilla skogsdungen som kantar husen samt takterrasserna. Husen är funktionellt utformade för att möta behoven i ett modernt boende. Alla materialval är gjorda med ett tydligt syfte, snarare än för att fånga upp kortsiktiga trender och idéer.

Byggstart: 2017
Status: Under byggnation
Hustyp: Radhus
Ort: Västerås
Hemsida: www.park9.se

Kvicksund

I samarbete med Anders Holmberg Arkitekter kan vi nu erbjuda nyproduktion av två stycken fantastiska arkitektritade villor på friköpt tomt med sjöläge i Kvicksund.

Byggstart: 2017
Status: Ute till försäljning
Hustyp: 2 villor
Ort: Kvicksund

Danderyd Gärde

Enastående tillfälle att köpa arkitektritade kedjehus i hjärtat av Danderyd med utsikt över ängar på soliga tomter i syd/väst. Vi har nu förmånen att saluföra dessa 9 tomter med exklusiva kedjehus från Intressanta Hus. Husen är ytterst välplanerade om 153 kvm respektive 172 kvm, vardera med garage om 21 kvm, förråd om 6 kvm, altan, pergola och trädgård.

Byggstart: 2016
Status: Färdigställt 2017
Hustyp: Kedjehus
Ort: Danderyd

Färdigställda projekt

Kv Illern

Med visionen att skapa smarta bostäder med stor komfort som kombinerar klassisk form med moderna lösningar, har vi tagit fram dessa fem arkitektritade stadsradhus med industrikaraktär. Radhusen säljs med friköpta tomter.

Byggstart: 2016
Status: Färdigställt 2017
Hustyp: Radhus
Ort: Västerås

Skriv in ditt sökord och klicka på enter